Palkkatuki- ja työkokeilupaikat

Nyt voit hakea työkokeilu – tai palkkatukipaikkoja Turun Seudun TST:n Työllä tehden -hankkeeseen vuodelle 2018. Täytämme paikkoja hakemusten perusteella, kun paikkoja on avoinna. Kaikissa työpisteissä ei ole jatkuvaa tarvetta uusille työntekijöille. Voit tiedustella avoimista paikoista sähköpostitse tai lähettää hakulomakkeen, jonka jälkeen olemme sinuun yhteydssä.

Tällä hetkellä on avoinna seuraavat palkkatukipaikat:

Tiedottaja (Jäsenlehti Tärppi (suunnittelu, juttujen toimittaminen, taitto), nettisivujen päivittäminen, facebook, esitteet, mainokset, viikkotiedotteet jne.)

Vahtimestari (Yleinen järjestyksen seuranta, kävijöiden vastaanotto ja opastus, asiakasviihtyvyydestä ja toimitilojen yleisestä siisteydestä huolehtiminen, kokoustilajärjestelyt sekä toimintakeskuksen avaaminen ja sulkeminen.)

Avustava puupajan ohjaaja (Tehtävään kuuluu pienimuotoisten puu-, maalaus- ym. töiden ohjaaminen ja suunnittelu sekä kiinteistöhuoltotehtävien ohjaus. Edellytyksenä tehtävään on taito käyttää pajassa olevia pientyökaluja, ohjaus- tai esimieskokemus, kädentaidot, jämäkkyys sekä joustavuus muuttuvissa tilanteissa.)

Turun Seudun TST ry:n Työllä tehden –hankkeessa työskentely tapahtuu seuraavissa työpisteissä/tehtävissä:

· Tiedotus
Jäsenlehti Tärppi (suunnittelu, juttujen toimittaminen, taitto), nettisivujen päivittäminen, facebook, esitteet, mainokset, viikkotiedotteet jne.

· ICT-tehtävät
Ohjelmien ja käyttöjärjestelmien asennus ja päivitys, verkon ja palvelinten ylläpito, koneiden toimivuusongelmien selvittely jne.

· ATK-kouluttaja
Matalan kynnyksen sekä vaativamman atk-opetuksen antaminen. CV- ja työnhakuryhmien ohjaamisessa avustaminen.

· Info
Asiakaspalvelu kuten puhelimeen vastaaminen, erilaisten ilmoittautumisten vastaanotto, kassatoimet, rekisterien ylläpito, jäsenasiat yms. toimistotehtävät.

· Kassa ja alustava kirjanpito
Käteiskassan hoito, rahojen laskeminen ja tarkastaminen, rahanvaihto, kassakirjanpito, sisäistä laskutusta ja laskujen laatimista.

· Vahtimestari
Yleinen järjestyksen seuranta, kävijöiden vastaanotto ja opastus, asiakasviihtyvyydestä ja toimitilojen yleisestä siisteydestä huolehtiminen, kokoustilajärjestelyt sekä toimintakeskuksen avaaminen ja sulkeminen.

· Huoltomies
Yhdistyksen kiinteistön hoitotehtävät: pienet huollot ja korjaukset sisällä ja ulkona, hiekoitukset ja lumityöt talvella, piha-alueen siistiminen, lamppujen vaihdot ym.

· Siistijä
Yhdistyksen toimitilojen siistiminen. Lattianhoitokoneen käyttökokemus eduksi.

· Pakettiauton kuljettaja
Elintarvikkeiden ja muiden tarvikkeiden päivittäinen kuljetus yhdistyksen pakettiautolla. Autosta huolehtiminen kuuluu myös tehtäviin.

· Pikkubussin kuljettaja
Yhdistyksen pikkubussin kuljettaminen sekä kaupunkiajossa että pidemmillä retkillä ja matkoilla. Autosta huolehtiminen kuuluu myös tehtäviin.

· Keittiötyöntekijä
Keittiön erilaiset työtehtävät osaamisen mukaan. Alan koulutus, kassankäyttötaito ja hygieniapassi ovat eduksi, mutta eivät välttämättömiä. Hygieniapassi on mahdollista suorittaa työn ohessa työnantajan kustantamana.

Lähetä hakemus!